Εταιρεια

Η εταιρεία

Η Mayatex Α.Ε το μεγαλύτερο τυπωτήριο στην Ελλάδα, έχει βασικό στόχο την γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών της. Η εταιρία επενδύει σε τεχνολογία, τεχνογνωσία ώστε να βρίσκεται πάντοτε στην αιχμή των εξελίξεων. Δίνεται μεγάλη έμφαση στη διασφάλιση ποιότητας, την αυτοματοποίηση και τον έλεγχο της παραγωγής.

Περισσοτερα

Περιηγηση

Περιηγηση

Κυλινδρικό & Inkjet Τύπωμα

Τυπώνουμε με 12χρωμες κυλινδρικές μηχανές σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές και παράγουμε υψηλής ποιότητας υφάσματα σε σχέδια εμπνευσμένα από τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Διαθέτουμε 3 digital Regianni μηχανές με δυναμικότητα έως 12000 μέτρα ημερησίως.

Περισσοτερα

Page Heading

Ποιοτητα

Ποιοτητα

Υπερηφανευόμαστε για την τεχνική αρτιότητα των τυπωμένων υφασμάτων μας. Για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας, έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα διασφάλισης ποιότητας, που αποτελείται από εξαιρετικά πεπειραμένους και εκπαιδευμένους τεχνικούς, προκειμένου να ελεγχθούν όλες κρίσιμες ποιοτικές μεταβλητές στην παραγωγή - από το πρώτο έως το τελευταίο στάδιο

Περισσοτερα

R & D Ερευνα και Αναπτυξη

R & D Ερευνα και Αναπτυξη

Το γραφιστικό τμήμα έρευνας και ανάπτυξης είναι ο πυρήνας της Mayatex. Η ομάδα του δημιουργικού μας στρέφεται στις καινοτομίες πλοκής, συνθέτοντας ολοκληρωμένες ιστορίες και συλλογές φασμάτων που προσαρμόζονται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της αγοράς. Με γνώμονα τις βασικές κατευθύνσεις και τις τάσεις μόδας αναπτύσσουμε υφάσματα που εμπνέουν.

Περισσοτερα