Ποιοτητα

poiotita

Υπερηφανευόμαστε για την τεχνική αρτιότητα των τυπωμένων υφασμάτων μας. Για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας, έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα διασφάλισης ποιότητας, που αποτελείται από εξαιρετικά πεπειραμένους και εκπαιδευμένους τεχνικούς, προκειμένου να ελεγχθούν όλες κρίσιμες ποιοτικές μεταβλητές στην παραγωγή - από το πρώτο έως το τελευταίο στάδιο

Διασφάλιση ποιότητας & σύστημα ελέγχου 


Υπερηφανευόμαστε για την τεχνική αρτιότητα των τυπωμένων υφασμάτων μας. Για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας, έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα διασφάλισης ποιότητας, που αποτελείται από εξαιρετικά πεπειραμένους και εκπαιδευμένους τεχνικούς, προκειμένου να ελεγχθούν όλες κρίσιμες ποιοτικές μεταβλητές στην παραγωγή - από το πρώτο έως το τελευταίο στάδιο.

Η ποιότητα διασφαλίζεται με τους παρακάτω τρόπους:
1. Πειραματικές δοκιμές πριν από την παραγωγή για να εξασφαλίσουμε ότι οι επιλεγμένες παραγωγικές διαδικασίες και μεταβλητές είναι οι βέλτιστες.
2. Συνεχής έλεγχος των υφασμάτων σε κάθε παραγωγικό στάδιο.
3. Κωδικοποίηση κάθε παρτίδας του υφάσματος και καταγραφή όλων των σχετικών πληροφοριών παραγωγής για να εξασφαλιστεί η πλήρης ιχνηλασιμότητα και η λεπτομερής έκθεση των πιθανών προβλημάτων.
4. Εργαστηριακά τεστ κάθε παρτίδας σε σχέση με τα physical properties των υφασμάτων (dimensional stability, φάρδος και βάρος, spirality, bursting strength, extension και recovery) και αντοχές (στο πλύσιμο, στο φώς, στην υγρή και ξηρή τριβή, κιτρίνισμα, στο τύπωμα), και άλλα τεστ που απαιτούνται για κάθε παραγγελία.
5. Σχολαστική επιθεώρηση των υφασμάτων πρίν τη συσκευασία, με προηγμένα μηχανήματα - TESTA.

Η ποιότητα των προϊόντων μας και η διασφάλιση της είναι κρίσιμη για μας. Είμαστε πιστοποιημένοι με το EN ISO 9001:2008 από τη Bureau Veritas Quality International και σύμφωνα με το Eko-Tex standard 100 είμαστε εξουσιοδοτημένοι να χρησιμοποιούμε το σηματάκι oeko-Tex «confidence in textiles tested for harmful substances», μια εγγύηση ότι τα παραχθέντα υφάσματα ικανοποιούν την απαίτηση της ευρωπαϊκής νομοθεσίας σχετικά με τη χρήση των azo-dyes, και ικανοποιούν τις οικολογικές απαιτήσεις των προτύπων που καθιερώνονται για τα προϊόντα με την άμεση επαφή στο δέρμα.